DUNYA STEAKHOUSE PAPENDRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunya Steakhouse Papendrecht. Meer weten? Ontdek meer

19 mrt 2023 om 20:36 Weer super lekker en snel bezorgd. Wij hebben ons tentje wel gevonden. Bedankt voor het lekkere eten. Tot volgende week.
5 mrt 2023 om 15:54 Voor het eerst besteld. Maar alles was heerlijk
25 feb 2023 om 20:28 Wij hadden een Turkse pizza die we zelf open moesten maken om te voorzien van de meegeleverde saus... waarom wordt dit niet gewoon meteen met vlees en al er in gedaan??? En dat geldt ook voor de sla en tomaat... vond het een beetje afgezaagd jammer
4 feb 2023 om 21:29 Leeker ,bedankt
30 jan 2023 om 7:10 Heerlijk eten
22 jan 2023 om 12:34 Bezorging was wel snel turkse pizza ijskoud en je moest zelf je knoflooksaus erop doen
19 jan 2023 om 22:03 Echt heel erg lekker!!!
15 jan 2023 om 13:56 Goed eten en snel bezorgd.
15 jan 2023 om 11:45 Alles was lauw, bestelling duurde lang en de Turkse pizza was slordig gerolled waardoor alles uit elkaar viel helaas. Wel een vriendelijke bezorger, maar helaas niet zo n goede eerste ervaring.
15 jan 2023 om 9:52 Kwaliteit van het eten prima; jammer dat het 2(!) uur duurde voordat het kwam…
14 jan 2023 om 19:52 Dit restaurant levert werkelijk waar een pure smaaksensatie. Uit de omgeving Drechtsteden is dit zonder twijfel the place to be om je eten te bestellen. Op het goede eten na, is de bezorging ook razendsnel. In minder dan 30 minuten was het bezorgd.
8 jan 2023 om 4:43 Duurde op 10na 2uur voor het eten gebracht werd.